Bill & Bull

Bill&Bull. Såhär söta kan man vara när man vill käka upp Noomies macka! Haha.
Bill har hittat Rajis ben med godsaker i(:
// N o o m i e .

Valpvakt. & Midsommar.

Det är ju så här att min kära Jossan ska åka till Grekland i två veckor, hennes syster Sandra ska med också. Så jag är hundvakt nu den första veckan åt hennes två små valpar Bill & Bull. De är korsning mellan Papillion och Kinesisk nakenhund, men dom har päls(; Haha. Såna små charmtroll är dom! De går bättre och bättre ihop med Raji. Hon vill ju bara leka, men för de där små är hon ju som en jätte, som på köpet är väldigt klantig och trampar dom på både öron, ben och svans... Lilla Stumpeklumpan då.
För övrigt är det ju midsommar idag! Najs.
Dagen ser väl på ett ungefär ut såhär;
>> Promenix med alla hundarna.
>> Till stallet, ta med Raji.
>> Promenix med valparna.
>> Åka till Barnarp med Tommie, äta jordgubbar. Ta med Raji.
>> Promenix med valparna.
>> Åka till Mariebo, äta mat och svina. Plocka lite midsommarblommor i fyllan?
>> Promenix med hundarna.
Resten får komma efter hand!
Och imorgon är det jobb. Samma visa varje år. Jag rekommenderar ingen att jobba på midsommardagen, speciellt inte när man är bakis, och verkligen inte böja sig neråt och bädda massa sängar. Det är nog det värsta som finns. Haha.
Nu ska jag gå till älsklingen som ligger i sängen och myyysa lite myys(:
// N o o m i e .

Hööks!

Igår var jag och Jossan på nyöppnade Hööks här i jönköping. Det var himmelriket när man kom in där!
Jag köpte ett nytt remontträns, fast i svart den här gången, ett par svarta tyglar, ett par stigbyglar, två stycken grimmor, en svettskrapa, en tvättsvamp, ett par ridstrumpor och ett par helskodda ridbyxor! Jag är helnöjd även att jag är 1200:- fattigare. Dock var det mesta väldigt nödvändiga saker, så jag ska inte klaga(: Haha.
Det kommer bli mååånga turer till Hööks framöver kan jag lova.
Just nu sitter jag hemma och väntar på Tommie, som ska följa med till stallet, eftersom det ligger massa foder i hans bil. Jag ska testa alla nya saker på Lexx och även kolla om hans svullnad har gått ner. Jag hoppas på det, isåfall blir det nog en liten skrittur ut i skogen imorgon<3 Wiiihii.
Ikväll blir det nog, med stor sannolikhet, en tur till piren med Tommie och Nattis?, för att ta en öl och slappna av lite, fett najs(:
// N o o m i e .

RSS 2.0