OverDrive.

Snaaart blire ju flytt till Gräshagen med älsklingen då. Bara 1 vecka och 2 dagar kvar tills vi får nycklarna. Fett najs tycker jag. En stor tvåa kan behövas när man har Raji också. Det hade vart ännu mer najs om jag hade haft Lexx uppe i gamla stallet i mariebo, för då hade det ju bara vart till att gå upp genom skogen och så vips så är man framme! Men.. njae, det är bra där han står nu tycker jag.
Väntar på att maten ska bli klar som mannen lagar, kyckling, potatis och sås. NamNam.
Ikväll ska vi nog åka ut till Madde & Crille, om vi får tag på dom. Jag älskar verkligen dom två. Så jäkla underbara(:
Efter maten ska vi iaf åka till a6 och handla lite småsaker som jag behöver. Hoppas vi hinner innan det stänger. Hehe.
För övrigt har Lexx det super uppe på betet, han stormtrivs! Lilla Plutten<3
En sak till; Min dator har gått sönder! Herregud. Hoppas det går att fixa. Alla bilder och sånt! Buuuuhuuu. Helvete.

// N o o m i e .


I believe I can fly!

I torsdags jobbade jag. Dock inte på dagen, och heller inte i städet som jag brukar. Nej, jag jobbade på kvällen, i köket. Riktigt roligt att testa på något nytt. Jag säger inte nej för en kväll till om jag ska vara ärlig. Trots stress och myyycket att göra så var det trevligt och tiden gick faktiskt väldigt snabbt!
I fredags var jag och mammabio, vi såg Eclipse. Mysigt var det och filmen ska jag ju inte klaga på(; Efter filmen gick jag och träffade Tommie, Wall och lite folk, tog ett par öl och hade en trevlig stund. Hela kvällen vart kanonas!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen för vid fyratiden är jag och Tommie bjudna till pappamiddag. GottGott.
Ikväll hänger Nattis med till Lexx, det var ett tag sen vi träffades nu, så det blir mysigt(: Lexx sår har för övrigt nästan läkt ihop nu. Wiihii.
Älskar min LexxBäbis<3
// N o o m i e .

Superfin Helg!

Det var ett tag sen nu. Jag kan ju börja med att berätta att lilla Lexxpojken är på sommarbete nu hela Juli. Första dagen blev han misshandlad av hästarna i hagen. Två feta huggmärken, rätt djupa hade han fått. Det ena ser 'bra ut' nu, men det andra jävlas och håller på att vara sig heeela tiden. Han är bra svullen på halsen och man får kolla till det varje dag. Menmen, det läker nog. Jag är glad sålänge det inte är benen som tar skada faktiskt. Det skulle vara mycket mycket värre. Usch... Men saker och ting verkar ha lugnat ner sig i hagen nu iaf, och han är med i flocken, så det blir nog inga mer problem, hoppas jag.
Nu i helgen har jag haft riktigt jävla roligt, även att jag jobbade i lördags. Vi kan börja redan i torsdags, då jag var på Piren med Tommie, Wall, Hampus, Alexandra och Ida. Dom har jävligt god pizza där kan jag ju meddela! Sen blev det ju en del öl på det också, så det vart en finfin kväll.
I fredags var jag och Tommie uppe vid Västersjön med mamma, Alice och Karin. Riktigt mysigt. Vi köpte med oss jordgubbar som vi käkade där uppe. Att bada med två småsyskon är riktigt roligt faktiskt. Haha. På kvällen gick jag och Tommie ut med Jossan, Wall, Alexandra, Hampus, Ida, Limen och Jessica. Kvällen avslutades runt halv ett tiden uppe vid Västersjön med Tommie, Jossan, Limen och Jessica då det nalkades nakenbad! Så jääävla härligt.
Lördagen spenderades på jobbet, en aning bakis. Men jag stod ut, hehe. På eftermiddagen åkte vi upp till V-sjön för ett bad, det passade sjukt bra efter en svettig jobbdag. Kvällen tillbringades hemma i soffan, framför tv:n, med älsklingen.
Idag har jag och Tommie vart uppe i Barnarp den mesta tiden, eftersom han bygger sin baslåda. Madde och Crille var där också. Vi blev bjudna på både mat och fika, och jordgubbar. MUMS.
Ikväll åkte vi upp och träffade Wall och co vid V-sjön och tog ett dopp. Vädret har blivit lite sämre, men det stoppar inte mig, hehe. Skulle för övrigt vara rätt bra med lite regn nu, tycker jag iaf.
Nu ska jag återgå till tv:n, imorgon blir det jobb igen. Härligt att veta att man gör lite nytta efter en helg som denna.
// N o o m i e .

RSS 2.0