Måndag.

Nu sitter jag här, har precis städat iordning rummet, eller, min del av rummet.. En riktig storstädning. Har nog slängt allt, utan undantag, som jag samlat på mig de senaste åren. Gamla grejor som bara legat och skräpat. Till vilken nytta? Kan ju lika gärna slänga't liksom.
Är för övrigt ledig idag också. Denna veckan är det jobb tis-ons och fredag(: Och på lördag blir det släktträff, det ser jag verkligen fram emot!
Nu väntar jag på maaat. Är hungrig som en varg. Sen ska jag till stallet och ta en mysig tur i skogenLexxen(: Hihi. Myspys.
// N o o m i e .

Time After Time.

Igår var Elin med i stallet. Jag blev tvingad att rida på banan när mörkret hade lagt sig. Sjukt bra belysning vi har däruppe i paddocken för övrigt. Det var tur att Elin var med, annars hade jag nog inte haft någon ork till att rida. Det gick så jääkla bra. Lexx tog rätt galopp på första försöket, i båda varven. Han var pigg och lugn på samma gång och han lyssnade verkligen. Tack Elin får jag väl lov att säga(: Haha. Lexx<3
Nu tänkte jag iaf hoppa in i duschen för att sedan dra mig till stallet vid ett. Sen vid tretiden beger jag mig mot jobbet för att jobba 15.30-21.30. Jag ska inte klaga. Det är ju pengar. Sen får jag helt enkelt se vad som händer ikväll. Det är ju fredag trots allt(:
En bild till dagens ära också. Ni får nöja er med en tråkig svartvit helt enkelt.
// N o o m i e .

Damn.

Håller på att göra mig iordning för tillfället. Hinner inte sitta här egentligen. Men har ju all musik på datorn och vips så sitter man inne på Facebook eller gör ett snabbt litet blogginlägg. Haha. Vid fyra ska jag gå ner till jobbet, idag är det jobb 16.30-21.30, det är lite smånajs sådär(: Wiihii.
Jag tittade på min tfnräkning för denna månaden nyss.. Hur fan lyckas jag egentligen?! Dryga 1200:- låg den på. Helvete.. Hur fan ska jag klara den här månaden nurå? Det löser sig, om man vill. Hoppas det stämmer denna månaden också. Hehe..
Nu måste jag verkligen sätta faart på mitt feta arsle!
// N o o m i e .

It's Worth a Fight.

Ibland får man bestämma sig om man ska ta klivet framåt, eller om man ska stå kvar. Hur mycket jag än avskyr det/dom/den som gjort såhär mot mig så väljer jag att ta steget framåt. Här ska ingen jävla idiot komma och förstöra. Okej, gjort är gjort och det kommer alltid ligga nånstans inom mig och gnaga, gnaga och gnaga. Jag hoppas att det kommer sluta tids nog. För annars, då pallar jag inte denna skiten. Men, it's worth a fight. But just one. Inte mer.
Sen.. Jag tänkte på det igårkväll också.. Varför snackar killar så mycket dynga när man är tillsammans? Sen, när det tar slut, då visar det sig att det var ren bullshit dom snackade. Jävla lögnhalsar. Sen, en sak till. Vänner. Jag har nog två, eller, nu ska vi inte ta i, en tjejkompis som ligger mig riktigt varmt om hjärtat och som jag litar på till 100%. Resterande.. Vettifan asså.. Nu låter det som att jag drar alla under en kam, självklart finns det undantag.. Sen är det väl så att jag går bäst ihop med killar. Och så ska det förbli. Orka falska fittor hela tiden..
Jag säger absolut inte att jag är världens bästa flickvän eller vän. För det är jag verkligen inte. Jag är nog sämst, i båda kategorierna, typ. Tjatar, hör inte av mig på år och dagar, prioriterar saker som verkligen kunde gått i andra hand, osv osv. Men det är nog sån jag är. Och nånstans får det fan räcka från vissa personer. USCH säger jag bara. Vissa förtjänar ett skott rätt i pannan.
// N o o m i e .

Happyface.

Ibland tar saker och ting nya vändningar, såna som gör att allt helt plötsligt känns tusen gånger lättare. Ikväll hände det en sån grej. Och fyfan vad bra man kan må. Nu kommer jag kunna somna gott.
Vissa människor är verkligen värda att kämpa för, och försöka med igen på nytt. Känns toppen det här.
NattiNatti.

// N o o m i e .

Baby, Bounce With Me!

Seg måndag, som fan! Nu tänkte jag iaf hoppa in i duschen, fräscha (stavning? haha) till mig lite. Sen blir det en sväng upp till Bäbis, hoppas min yrsel försvinner så jag kan rida. Han har stått alldeles för länge nu. Uhu.. Ikväll kanske det lutar mot en film och bara mysa ner sig lite. Det skulle inte vara fel alltså.
Jag taggar redan inför onsdagens jobb. Taggar även inför fredagens lön, då bär det av till bolaget. På lördag blir det tjugoårsfest för Emelie. Det blir PARTY! Så veckan ser rätt bra ut, trots denna sega dag. Haha.
En för övrigt asgo låt; Bounce - DJ Manian.
// N o o m i e .

Your Love Is My Drug..

Sitter här hemma nu, efter en trevlig utekväll igår. Jag och Nattis drog till barnarp, sen runt elva drog vi in till stan och slutade upp, som vanligt, på centrum. Haha. Inget dansande för mig, men det va skönt att bara sitta och snacka.
Ibland har jag verkligen sån otur, och allt är såå jävla otajmat. Haha, känns som att sånt här bara händer mig.. Jag hoppas att jag får en ny chans. Snart! Jävla otajmat vare asså. Uhu.
Nu ska jag iaf göra mig iordning lite, så man ser hyfsad ut efter gårdagen, sen ska jag städa iordning på rummet lite. Vid tretiden drar jag mig ner mot jobbet. Första riktiga jobbdagen. Det känns riktigt najs faktiskt. Är pepp som faaen(:
Nej, nu måste jag fasen sätta igång. Jag är nog världshistoriens segaste människa..
// N o o m i e .

Ursäkta.

Ursäkta, men din äckliga, förbannade, jävla fittunge. Om jag hade kunnat hade jag valt att aldrig mer, någonsin, se dig igen. Du är så FÖRBANNAT jävla störande. Och, jaa.. Jag ska inte skriva mer om detta, eftersom jag bara kommer upprepa de ord jag började inlägget med. Vet inte vad jag ska säga. Du gör mig spyfärdig helt enkelt, och jag önskar att du talade sanning nån gång. Dock verkar ju hela ditt liv vara en stor fet jävla lögn. Men det är väl inget du inser? Gå och dränk dig nånstans. Usch.
Jag vet att jag sagt till många att det är fegt att inte nämna några namn när man skriver. Men just nu, så tycker jag att jag kan låta det namnet vara otalt. Och så kommer det antagligen förbli.
Var bara tvungen att skriva av mig, en aning. Gonatt.

// N o o m i e .

Tonight I'm gonna have myself a real good time.

Ikväll, efter jobbet. Då ska jag råna en hel godisfabrik. Sen ska jag sätta på en film, lägga mig i sängen och bara vara tjock. Så det så.
Nu blir det duschen, sen laga mat. Typ makaroner, bacon och ägg. Smaskigt. Vid fyra drar jag mig mot jobbet. Helt okej.
// N o o m i e .

Onsdag.

Stripped and polished, I am new, I am fresh, I am feeling so ambitious.
You and me, flesh to flesh.
'Cause every breath that you will take, when you are sitting next to me, 
will bring life into my deepest hopes.
What's your fantasy?

Morgonen spenderades iaf i stallet hos Bäbis, var uppe i stallet lite innan sju och började släppa ut hästarna. Det är mysigt faktiskt. Dock var det svinkallt, så det blev till att sätta på sig både halsduk och mössa när man kom upp. Hihi. Nu har jag suttit och lamat vid datorn i nån timme.. Jag är röksugen och godissugen, men what to do? Är man pank så är man. Förkyld har jag blivit också, igen. Det är inte mycket med mig just nu alltså. Ska till jobbet ikväll igen och gå på kursen. Det är najs faktiskt. Superskön stämning där och goa människor. Mycket choklad- och kaffedrickande kommer det ju lätt bli när man kommer spendera sina kvällar där.
Nej.. Om jag ska ta och typ.. rota igenom köket på jakt efter godis eller nåt.. Sen blir det en varm dusch. Sen jobbet. Wiihoo. Är ju lillördag idag också, så vem vet. Det kanske blir en öl efter jobbet. Låter mumsigt tycker jag.
Vi saknar dig Gösta<3
// N o o m i e .

<3

Lilla Gösta, vi kommer alltid minnas dig. Din lilla söta, goa, älskvärda katt.
Vila i frid<3

Gösta<3

// N o o m i e .

ItHadToBeYou.

Ibland saknar jag allt det som var innan. Och då menar jag allt. Allt som var innan och allt som var innan det osv. Ibland är det jobbigt när man tänker tillbaka. Ibland är man jävligt glad över att det blev som det blev. Ibland är man missnöjd som fan med sina val. Det är hårt, ibland. Man vet även att det aldrig kommer bli likadant som innan. Den tiden är förbi liksom.
Nej usch, hur låter jag egentligen? Haha. Jag lyssnar på  Jumper - Tapetklister, har druckit fyra koppar kaffe, har inga cigg, har inga pengar. Det kanske är därför..
Lexx är för övrigt min prins<3
What a disaster it would be if you discovered that I care, a little too much for friends but not enough to share.

// N o o m i e .

Finally!

Äntligen! Nu har jag fixat internet till datorn. Superskönt att äntligen slippa sitta vid den jäkligt sega hemdatorn..
Idag var mamma med i stallet och såg mig rida Lexx för första gången. Det var supermysigt.
Gårdagskvällen var rätt lam, men jag roade mig med att sitta och kolla på alla jäkla volvoraggare som böööörnade runt på maxiparkeringen. Sällskap var Gabbi och Egon. Ett däck smällde. Polisen kom och var inte nöjd. Men det va lite kul iaf. Haha.
Igår spenderades för övrigt nästan hela dagen med Elin. Det vart tjockt nice. Pizzaätning uppe i stallet osv. Tummen upp.
Ne fyfan. Nu ska jag ta tag i mitt liv, byta om från ridkläderna (som jag suttit med i ett par timmar) till.. hmm.. mysbyxor kanske? Det låter som en bra idé tycker jag.
Vad som händer senare? I have nooo idea(:
// N o o m i e .

JerkItOut.

Det finns vissa människor som jag kan vara en pain in the ass för. Det kan bero på att jag inte är rädd för att förlora dom. När jag säger förlora menar jag inte att jag vet att dom aldrig kommer lämna mig, utan mer att jag klarar mig galant utan att ha dom i mitt liv. Sen finns det andra människor, som man försöker hantera så varsamt som möjligt, just för att inte förlora dom. Men vad gör man när det inte hjälper? När dom tycker man är en pain in the ass iaf och försöker undvika en? Ibland vet jag verkligen inte hur jag ska göra för att göra rätt, om det nu finns nåt som är rätt och fel vad gäller sånt här. Men det löser väl sig, eller så säger man bara Life's a bitch, get used to it.
Jaja.. Nog med sentimentalitet. Nu ska jag ta min Ben&Jerry's sorbet Jamaican Me Crazy, kura ihop mig i soffan med en gosig filt runtom mig och sen glo på tv. Hade inte vart fel med lite.. sällskap.. om jag säger så. Men jag ska inte klaga på en mysig mamma som jag inte träffat på ett tag heller.
Sjöng för övrigt SingStar med Mamma, Alice och Karin innan. Det va mysigt och roligt om nåt! Måste verkligen få med Jossan och Fanny på en helkväll med SingStar, Bullshit och Alkohol snarast möjligt.
Men nu blire soffan<3
// N o o m i e .

Movietajm.

Never Back Down
Green Street Hooligans
Kidulthood
The Freedom Writers
You Got Served
Fellon
...

Lite goa filmer som jag sett det sista. Vissa bättre än andra(:
// N o o m i e .

Bild.

Lexx
Tyckte det såg lite tomt ut, så lägger upp en bild på Lexxen. Måste fixa internet till min Mac, som nu fått en helt ny hårddisk. Det betyder att alla bilder är borta. Måste nog skaffa mig en kamera också så jag kan ta lite nya kort. För såhär kan det ju inte hålla på. Det blir gamla bilder ett tag framöver.. Just so you know.
För övrigt rullar livet på finfint, jag har aldrig mått bättre. Gött som faen^^,
// N o o m i e .

RockToTheBeat (8)

Haha, nu vart det ett tag sen sist igen. Känner bara att jag måste berätta vad som är på gång just nu.
Igår red jag Lexx på banan, med Jessica & Sheron. Allt gick superduperbra, like always. Det kändes så bra så jag tänkte att jag testar en galopp på banan också. Lexx har ju bara galopperat i skogen innan, där det är en väg, där han vet att han ska framåt. Så det här var ju väldigt nytt för honom, han studsade hit och dit och vimsade runt. Till slut hamnade jag på sniskan, gjorde en snygg 'avsittning' i farten och landade på fossingarna. Lexx kollade på mig som om jag var dum i huvudet.. :P Sen satt jag upp igen och testade en gång till, men denna gången var Sheron förstahäst i galoppen, så Lexx skulle fatta lite iaf. Och det gick såå mycket bättre! Tog en galopp i andra varvet också, där blev det vimsigt igen, och en rivstart med huvudet upp i vädret, men jag satt kvar iaf. Haha. Är faktiskt nöjd för att vara första gången nu(': Jag får ju skylla mig själv lite, har ju varken kvar balansen eller musklerna till att rama in lilla Bäbis. Men det ska tränas upp(:
lördag har jag bestämt med Anna, så då kommer hon upp och har lektion för mig och Lexx vid 11-tiden. Tjooho!
Idag var jag i stallet i fem timmar. Pysslade lite och höll på, tvättade Lexx, han var så duktig och stod helt stilla.
Nu ska jag göra bacon, ägg och en macka. Mumsigt! Sen ska man städa hela huset.. Order av mamma. Yei!
// N o o m i e .

RSS 2.0