Hold on to your words, 'cause talk is chea...

Hold on to your words, 'cause talk is cheap.. Jag fattar inte varför allt ska va så jäkla jobbigt hela tiden. Och visst, ni tycker väl att jag är långsint och vägrar släppa saker och ting. Men som jag skrev igår, om jag mår dåligt över nåt så sättet det sig. Har förövrigt haft världens segaste jobbdag och jag ville bara att den skulle ta slut. Sen jag förfrös i stallet igår har jag även känt hur snuva, hosta och halsont börjat smyga sig på. Det känns ju också great liksom. Nu sitter jag här och väntar på skjuts från stallet, sen får jag se hur denna kvällen slutar... Med tanke på allt typ..


In the end, all promises will be broken.

Yes, det är så det känns. Just nu iaf. Och ja, jag vet att jag kan vara långsint. Men om det är något som får mig att må kasst nåt så in i helvete så sätter det sig i mitt huvud, och jag kan inte sluta tänka på det. Tänka på att man inte räcker till, att man inte kan leva upp till den andres önskemål och fantasier och att man bara känner sig allmänt jävla värdelös och äcklig. Helst av allt skulle jag bara vilja skita i allt nu, i hästen, jobbet, livet. Bara ligga i sängen hela dagarna och inte göra ett piss. Kanske gråta en skvätt då och då.
Men, jag tar mig i kragen, jag går till jobbet, jag åker till stallet efter jobbet. Jag gör det jag måste helt enkelt. Sen får man ju liksom se hur länge man orkar kämpa. Folk säger till mig att jag ska släppa det, inte ta det så hårt. Men hur jävla lätt är det egentligen? När man blivit 'sviken' två gånger. Första gången var fullt tillräcklig tycker jag. Bara det kämpar jag som fan med redan, och nu detta?! En gång till och jag sticker.
Var väl bara det jag ville få ur mig för tillfället. Nu blir det sängen.
In the end, all promises will be broken.

// N o o m i e .

Weekend.

Helgen har verkligen vart upp och ner. Helt sjukt att mina helger alltid går åt helvete, nån som vet varför? Saker och ting som man verkligen inte trodde om människor kommer fram och ja.. jag pallar inte.. Mår skit redan, och sånnahär saker förvärrar det bara. Gah, blir galen.
Annars har väl helgen börjat styra upp sig, såhär först på söndag eftermiddag. Jag och gabbi åkte till mormor och blev bjudna på middag. Mycket gott, sen fick vi glass till efterätt. På hemvägen svängde vi förbi Hemmakväll och jag köpte godis. Så nu ska vi sätta på 5:e Harry Potterfilmen. Kan ju berätta att jag typ bara sett ettan och tvåan, så nu kollar vi igenom alla HPfilmer så vi kan gå på bio nästa helg. Mwiihii^^,

// N o o m i e .

Pissed 'cause you came around.

And our scars remind us that the past is real. I tear my heart open just to feel.

// N o o m i e .

Ta mitt skimmer, för jag brinner.

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
// N o o m i e .

FAN.

Fy i helvetet vad jag tappade humöret nu. Här har jag gått och vart glad precis heeeela dagen! Men tro FAN att det inte hjälper. Nu är mitt förbannade humör på botten och det kommer fan inte gå uppåt mer idag asså. KUL att hela fucking dagen är FÖRSTÖRD. Jag ska såå bosätta mig hos Lexx. Och vis 18.00 ska hela familjen utan jag till grannarna och äta och dricka. KUL. Jag ska sitta här hemma själv. Fattas bara en platta öl så hade det vart fullbordat. Men nu har jag ju inte det. Så livet är ännu mer SKIIIT!. Gonatt.
// N o o m i e .

Mysmorgon i Stallet.

Morgonen tillbringades i stallet eftersom hovis kom. Allt gick kanonbra, så nu har Lexx både snowpads och broddar. Tummen upp för det! Hoppas jag är piggare imorgon så jag får rida, stackaren har ju vilat alldeles för länge asså. Gunilla kom upp till stallet runt åtta och bjöd mig och Björnkaffe och bullar. MumsMums. Jag släppte även ut Lexx, Prinsen, Stoppan och Gustav runt halv nio, så de fick komma ut i det fina vintervädret och käka sitt hö.

 

Snöbroddar & Snowpads är ett måste på vintern(;

 

Mormor
kom och hämtade mig efter stallet och gav mig skjuts hem. Helt slut efter det lilla jag gjorde.. Nu sitter jag här, med ett glas vatten, ett paket alvedon och en chokladkaka jämte mig och lyssnar på julmusik. Det är mysigt som fasen(:
Mamma sa att hon snart kommer hem från jobbet, då ska hon börja pynta lite till 1:a advent som är nu på söndag. Wiihii, myspys!
Nu tänka jag sticka utanför dörren och ta lite frisk luft. Hoppas mamma kommer hem snart så man får lite sällskap och någon att prata med. Det är ju som sagt lagom roligt att vara helt själv. Man tänker liksom alldeles för mycket. Haha.
// N o o m i e .

Saknade Hjärtan<3

Göstakissen.
Rajibus.
Önskar att ni fanns kvar hos mig nu. Mina små hjärtan.<3

// N o o m i e .

Sick.

Nu har jag haft den här jävla huvudvärken sen i söndags, vart borta från jobbet sen i tisdags och knappt kunnat ta hand om min häst.. Idag var jag nere på Hälsan, blev undersökt och fick ta bla. blodprover. De sa att jag har en infektion i kroppen, att jag ska ta det lugnt med mycket vila, knapra alvedon och dricka mycket vatten. Om det inte gått över under helgen så skulle jag ringa dom igen.. Hoppas att dom vet vad dom gör nu, för jag pallar inte detta längre.
hemvägen köpte jag Noblesse till Alice, som jag lovat. Duktig storasyster, KlappKlapp^^, Jag unnade mig även en Marabou Mjölkchoklad. Tycker jag är värd lite tröst faktiskt. Eftermiddagen spenderades en liten sväng hos Elin, vi låg bara i sängen och pratade i stort sett. Man blir ju galen av att bara gå hemma..
Imorgonbitti kommer hovlagaren vid 07.00. Får se hur det kommer gå att ta sig dit nu när mor sagt att jag inte får sova borta förrens jag är helt frisk från skiten. Tanken var ju att jag skulle sova hos Gabbi inatt, så han bara kunde svänga upp med mig på vägen till jobbet, eftersom han börjar sju. Men icke.
Nu ska jag lägga mig i mitt gosiga täcke framför tvn och käka choklad. Mumma..
Måste även tillägga att jag för första gången betalat mina räkningar helt själv via internetbanken. Känns otroligt bra faktiskt, dock tråkigt att pengarna försvinner så snabbt. Men man vet ju till vad iaf(;
// N o o m i e .

I'm Trying.

Would you believe me, if I said I'm tired of this?
Well here we go now one more time..

'Cause I try to climb your steps.
I try to chase you down.
I try to see how low I can get down to the ground.
I try to earn my way.
I try to tame this mind.
You better believe that I am trying to beat this.

So when will this end?
It goes on and on, over and over and over again.
Keep spinning around, I know that it won't stop.
Till I step down from this for good.


I never thought I'd end up here.
Never thought I'd be standing where I am.
I guess I kind of thought that it would be easier than this.
I guess I was wrong now one more time.
// N o o m i e .

Today Was A Fairytale.

Att sitta hemma, när man vet att man har chansen att tjäna massa cash, det är otroligt frustrerande. Jag är sjuk, för första gången på länge. Huvudet dunkar som aldrig för, kan inte gå, resa mig, sätta mig, böja mig eller nåt sånt, utan att huvudet håller på att sprängas. Det bästa är om jag bara sitter eller ligger helt stilla. När det gör som ondast känns det som att jag skulle vilja borra ett hål i huvudet för att släppa ut trycket. Men, det går nog över snart.
Jag började morgonen med att sätta på Valentine's Day. En myspysig film som gör att man blir mer kär än vad man redan är. Surt bara att man kollade på den själv, men varför skulle den uppskattas av en kille? De är väl mer för action och sånt. Så sånnahär filmer får jag nog vänja mig vid att kolla på själv. Haha.
Nu sitter jag här och lyssnarTaylor Swift, ska snart fixa iordning matlådan som står i kylen. Börjar känna hur magen hungrar efter mat, även om huvudet gör det mest till en pina att tugga och svälja.
Det har förövrigt snöat som satan under natten, jag börjar fundera på om vi kommer bli begravda i denna snö? Igår kunde jag inte åka till stallet, för jag mådde piss, men idag känner jag att jag är tvungen till att ta mig upp. Måste sätta på Lexx ett vintertäcke och se så han mår bra i allmänhet min lilla plutt. På fredag morgon kommer hovslagaren och sätter på honom Snowpads, det är efterlängtat kan jag ju tala om!
// N o o m i e .

Tjockisar.

Nu sitter vi här och är mätta som satan. Vi rullade i stort sett hela vägen hem.. Jag hatar att vara såhär mätt, haha. Men är ändå sugen på godis, som alltid(a)
För tillfället sitter vi bara och snokar på Facebook och massa bloggar. Det är riktigt roligt att få reda på massa saker på det sättet.
Imorgon är det måndag och jobb igen, känns väl sådär roligt. Men jag hoppas på att få en mysig söndagskväll med pojken min<3
Haha. Aja, nu ska vi väl försöka hitta på något sköj!
// N o o m i e .

Sunday!

Sitter här med Nattis och funderar på om vi ska ta oss till stan på att käka kinamat. Det hade inte vart fel, och båda är svinhungriga! Tog stallet tidigt idag och det är skönt att ha de gjort. Igår var jag ute och red på förmiddagen, det blev en lugn skrittur i skogen. Riktigt mysigt måste jag säga. Måste dock skaffa snowpads, så man slipper dom äckliga styltorna!
Nej, nu ska vi väl snart bege oss så ska fixa till mig lite osvosv. Får se vad som händer sen(;
// N o o m i e .

Helg!

Jag funderar faktiskt på att färga tillbaka mitt hår till rött/svart. Dock inte sådär illrött, utan snarare snyggrött, så som jag hade det första gången. Antingen blir det det, eller så går jag som sagt tillbaka till brun/blond. Men rött låter fett lockande. Får se hur det blir(;
Jag känner att jag måste få lite solbränna snart, ser ju för fan ut som ett vandrande lik. Så nästa vecka ska jag nog sola solarium, vilket jag inte gjort på ett halvår typ?
Jag ska även ge mig fan på att nu i helgen, då ska jag fanemej lära mig att sätta in mina linser! Så jag ser något på dagarna. Har ju liksom varken haft tiden eller tålamodet för att göra det de andra gångerna jag sagt att jag sk lyckas. Hehe..
Ska kolla på nyårsklänning nästa vecka också, har ju lovat mig själv att vara ute i god tid i år. Tredje gången gillt brukar man säga va? Haha..
I veckan var jag på banken, fixade internetbank och hittade även tusen spänn på ett av mina inaktiva konton. Det kändes värt såhär innan lönen, då jag inte alls får så bra lön nu i november. Men decemberlönen blir FET!
Nu när det snöar ute och dom har kommit med julpynt i affärerna så börjar julkänslan smyga sig på, det känns mysigt..<3
Nu blire lite antibloggning också. Jag måste seriöst gå i terapi snart. Hatet mot dig gör att jag knappt kan leva normalt längre. Du äcklar mig, enormt mycket. Så snälla, pyyyys din väg härifrån!

November/Decembers måsten;
-Färga håret
-Sola
-Fixa linserna
-Köpa nyårsklänning

Det var nog allt för idag.. Får se om jag hinner skriva nåt i helgen, för jag kommer ju vara totally upptagen som barnvakt. Woohoo, eller nåt. Haha, men jag överlever nog. Dom är ju söta när dom sover som sagt.

// N o o m i e .

Tisdag.

Sitter här och ska snart hoppa in i duschen. Idag var det en toppendag jobbet och jag siktar ännu högre imorgon(; Här ska man inte bli mätt inte.
I veckan har jag planerat att träffa Jossan&Robin och även Tisse&Peter, får se hur mycket man hinner med, då jag inte är världens bästa på att planera. Hehe..
I helgen ska jag vara barnvakt åt småsystrarna Alice och Karin lördag till söndag då mamma och Tomas ska iväg till ett par gamla kompisar. Då planeras det att baka kladdkaka, filmmys, en trip med bussen/bilen till VIP och köpa godis och massa annat mysigt. Kan ju faktiskt bli en helt okej helg om jag säger så. Ska ju snöa också, så varför inte ha snöbollskrig eller göra en snögubbe? Hihi.
Nej, nu tusan blire duschen. Imorrn åker man med Coffe och Hessel till jobbet, så lite sovmorgon blir det allt. Najs säger jag bara.

// N o o m i e .

Nu blire kladdkaka, den är dock inte rikti...

img_0050 (MMS)

Nu blire kladdkaka, den är dock inte riktigt färdig än, måste ju ha grädde och sånt till också. Det blir även film, Cheez Ballz och kanske lite trevligt sällskap. Perfekt för en söndagskväll(:


<3

Jag kan se dig även om jag blundar.
När du rör mig en fjärils lätta vingar.
Och jag vet du är min, här och nu.

När du viskar kärlek i mitt öra andas natten
och skogens alla fåglar i en kör för oss,
här och nu.


Det finns nätter som jag helst av allt vill glömma,
där det fula lever kvar.
Men vad gör det nu, jag kan känna dig
och du gör mig underbar.

Jag vill leva lycklig här på jorden.
Jag vill höra när du säger orden,
bara du och jag, här och nu.

Jag vill resa, flyga över haven vid din sida,
låta vinden fylla seglen. Dela allt med dig.
Här och nu.

Och jag vill drömma.
Leva dina drömmar när du sover
och andas dina lugna andetag, hos mig.
Här och nu.

Och du är våren, efter långa kalla vintern
och du värmer hela mig.
Som ett ljummet regn, att dansa i
och leka som ett barn.

Jag kan se dig även om jag blundar,
när du rör mig en fjärils lätta vingar.
Och jag vet du är min.
Här och nu.

// N o o m i e .


In My Dreams.

Okej, Gabbi äger nu officiellt en sjufärs. Det känns grymt konstigt. Haha, men den är röd och fin(;
Sitter här nu och ska snart fixa till mig ännu en omgång, eftersom jag ska iväg på inflyttningsfesten. Det hade jag kanske inte riktigt planerat, men alltid kul att komma ut när ändå Gabbi ska pilla med bilen. Det blir säkert jättetrevligt, har dock ingen alkohol, inga kläder eller 'hårsaker' för en utgång ikväll. Men vafan, man måste inte alltid göra sig iordning från topp till tå. Jag har ju trots allt min pojkvän, och det ska ingenting ändra på.
Gabriel<3Noomie, ibland får man faktiskt vara töntig och skriva som man gjorde i lågstadiet(;
Ne, nu måste jag sätta igång. Ska bara tipsa om en go låt, Dj Antoine - In My Dreams. Heelt okej låt(Y)

// N o o m i e .

Haha, ska testa blogga från mobilen nu. Fö...

Haha, ska testa blogga från mobilen nu. Första gången så vet inte ens om jag gjort rätt inställningar, sånt man märker(; Nu ska jag dra ner och fräscha upp mig lite. Är ju en aning slow, men det är inget nytt. Ni fattar inte hur jobbigt jag tycker det är med touch, skulle hellre ha en gammal hederlig Sony Ericsson, hehe. /Noomie


Jag Rullar.

Gårdagen vart lyckad. Bowlingen var svinrolig och maten var jättegod. tack så mycket för en härlig kväll, 121.nu.
Idag var Prinsen lite jävlig och trampade Gabbi foten, så nu är han typ lite blå och lite svullen.. SYND om honom, men jag tycker nog inte det är så farligt, egentligen(; Men lite lipig får man vara om det är första gången en häst trampar på en.
Nu ska vi snart dra iväg och köpa vinterbil, gissa vad för en? Jo, en Volvo 745. Så han blir, tyvärr, en Volvoraggare. Det kommer jag mobba honom som faen för nu i (a)
Är för övrigt proppmätt efter att jag ätit pizza. Tog en Tre Kronor och fick knappt i mig hälften, det är fan illa asså. Får väl skylla på att jag är lite halvt bakis sen igår dårå.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Är bjuden på inflyttningsfest med Elin, Maggan och Egon vill hitta på något med mig och Gabbi ikväll och ja, jag vill sova(: Så får se hur det blir.
Ska väl fixa iordning mig lite nu iaf, sminka mig osv. så man känner sig liite fräsch.

// N o o m i e .

Slow.

Det var ett tag sen nu igen ja.. Är ju nästan aldrig hemma och det går liksom inte att blogga på någon annan dator än min. Mac är Kärlek. Hehe.
Kan ju lite kortfattat berätta att helgen var super. Var på bio i fredags med Gabbi, vi såg The Last Airbender i 3D, bra film så sett, men 3D:n kunde ju vart mer 'effektfull' så att säga. Var uppe tidigt både lördag och söndag så man hann med att göra massa roliga saker. Något man missar när man ligger och sover bort hela dagarna, har jag nu märkt(; Helgen avslutade jag och Gabbi med filmkväll tillsammmans med Elin och Marcus. Blev ett sjukt jobbigt avslut på den kvällen, och hela helgen för den delen, men sånt man får komma över antar jag. Jävla hora till att förstöra ett helt liv asså..
Veckan har vart fylld med äventyr! Bl.a. så tog jag och Tisse hennes nya bil till stallet tisdag eftermiddag. Dock så var det ju sommardäck, och det vart sjukt mycket snö.
SOMMARDÄCK+SNÖUNDERLAG=INTE OKEJ.
Så ja, ni kan ju gissa vad som hände? Vi fastnade med bilen nedanför stallet på vägen och kom inte loss. Under tiden vi försökte klura ut vad vi skulle göra så vräkte vi i oss massamassa godis. Till slut kom vi ju fram till att vi var tvungna att överge bilen och gå upp till stallet i snöovädret. Hundarna tyckte det var roligt iaf. Senare tog vi oss faktiskt loss, helt på egen hand. Så jäkla duktigt! Haha. Kvällen spenderades sedan hemma hos Tisse och Peter med kaffe och kakor.
För övrigt har väl veckan vart väldigt kass, om man kollar på jobbfronten. Men idag fick det en vändning och jag ligger i nivå med min budget för månaden igen. ''I'm blue dabadee dabadaa'' eller nåt. Haha.
Imorgon blire bowling med jobbet, mat och sen kanske utgång beroende på hur allt känns. Tummen upp!
Jag träffade även Jossan en sväng i måndags eftermiddag (? kommer inte ihåg, haha) det var otroligt behövligt att snacka med henne och det känns JÄVLIGT BRA att ha dig här i jkpg på veckorna<3
Dags att träffa Saddam snart också känner jag(':
Nu ska jag leta upp en låt som jag har på huvudet så jag har något att spela imorgonbitti påväg till jobbet.
// N o o m i e .

Totally.

Kan ju börja med att säga att det går bara bättre och bättrejobbet. Jag är taggad till tusen för imorgon, resten av veckan, resten av månaden och ja, resten av detta året. Det är fint som snus asså.
Eftermiddagen tillbringades på a6 med Elin. Jag kunde använda mina presentkort på a6 som jag fick i lördags och köpte sminkH&M, det blev en foundation och ett puder. Sen köpte jag ett par asfina trosorTwilfit. Svarta/Vinröda med såndär 'korsettbindning' där bak. Så jävla fint.
Efter a6 stack vi upp till Lexx. Så det blev en myskväll där uppe som jag planerat faktiskt, med fint sällskap. Fick äntligen täcket, som jag fick av Elin för typ.. två månader sen?, provat också. Det passade jättebra. Imorgon ser jag fram emot en ridtur med Nathalie och Lollo. SpännandeSpännande.
Nej, nu blir det 2Fast 2Furioustv6 en stund, senare blire sängen. Ännu en natt alone, men det får ju en att uppskatta det mer sen när man väl träffas. Tummen upp för det!
// N o o m i e .

Lexx<3

Lexx är självklart värd en bild också. Min lilla plutt!

 

// N o o m i e .


Monday.

Idag var jag och köpte foder till LexxGranngården. Det blev det vanliga Kafft Groov 90 och sen Granngårdens egna foder, Avel, det är lite mer 'energi' än i Grooven så jag tänkte att det kan va värt att testa. Jag köpte även B-vitamin som veterinären sa att jag skulle göra och sen en saltsten. Känns bra att ha lite foder uppbunkrat nu faktiskt.
Även räkningarna har jag lyckats betala, bättre sent än aldrig liksom. Nu är det bara ca. 400:- som fattas för skoningen. Hoppas jag hinner skaffa fram dom på något sätt. Men som sagt, Vill man, så går det(;
Imorgon blire jobb, sen en liten sväng till a6 med Elin och till slut stallet, like usual. Känns som att det blir en trevlig dag.
brunt/blont

brunt/blont

Funderar för övrigt på att färga tillbaka till ljusbrunt hår med blond lugg. Måste då låta håret växa ut utan att färga det igen och det kanske inte är så himla lockande att få en snygg utväxt till nyår. Eller? Haha..

Nu ska jag nog gå ut ett par minuter och ta en cigg, sen blir det SÄNGEN<3 Gonatt hörrni!
// N o o m i e .

Surprise!

Haha, helgen har vart riktigt rolig, jag har nog inte haft det så roligt på.. ..länge!
Det började i torsdags med utgång till Sir Simons och Karlssons/Club Kaj med jobbet. På Sir Simons blev vi bjudna på en supergod plankstek och senare drog vi vidare till Kaj och drack och hade jäkligt roligt. Jag gick dock hem vid halv ett, kände att det var en dag imorgon också liksom. Men att gå hem, i 40 min, i nyköpta klackstövlar är väl inte att rekommendera. Speciellt inte när man inte är van vid att gå i klackar heller. Jag kände inte mina fötter tillslut. Klarade mig dock från skoskav, så kvällen får toppbetyg.
I fredags, efter en rätt seg dag på jobbet måste jag erkänna, så stack jag och Gabbi ut till Maggan och Alex 20-årsfest ute i tjottahejti. Det var mycket trevligt det med, men vi stannade inte så länge. Blev lite taskig stämning lite då och då, men vafan(:
I lördags, hämtade min moster mig i stallet. Snacka om att jag blev snopen eftersom hon bor i sthlm. Jag kopplade inte riktigt. När jag kom hem från stallet för att vara barnvakt, så stod hela släkten där! (Barnvakten var alltså bara nåt som mamma hade sagt att jag var tvungen att vara för att hon skulle få hem mig från Gabbi) Helt sjukt vad överraskad jag blev! Så det blev presenter, mat och dricka, ett försenat 20-årskalas helt enkelt. Åh vad glad jag blev! Sen sklle jag gå upp och fräscha till mig lite, duscha och sånt. När jag kom ner för att hämta en öl så satt Elin och Marcus i mitt kök! Senare droppade även Jossan, Fanny och Robin in i mitt hus. Det blev en fartfylld kväll med massa god dricka, SingStar, ölspelet, armbrytning och massa snack.
Och detta hade jag ingen aning om. Mamma hade fixat så himla fint, fixat massa mat, bjudit in folk osvosv. Jag fattar inte att jag inte anade nåt. Heeelt sjukt.
Tack alla som var med och alla som fixat detta, jag skulle aldrig kunna ha bättre vänner och ingen bättre mamma heller för den delen<3

// N o o m i e .

RSS 2.0