Vårkänslor!

Har haft en toppendag idag! Och det fina vårvädret gör det minsann inte sämre!
Imorse vid halv sju firades lillasyster Karin, hon fyller 4 år idag! Sen bar det av till skolan, slutade vid kvart i elva. Då bar det av hemmåt för att ha lite 'födelsedagsfika' med Karin. Mycket gott(:
Vid ett var jag uppe i stallet, hovslagaren kom och verkade Lexx. Sen blev det fika i stallet också, i vårsolen. Efter fikat red jag Lexxbanan igen, han lär sig mer och mer för varje dag som går :D. Det gör mig så jäkla lycklig.
Efter stallet träffade jag Fredrika, det var väl sisådär ett halvår sedan iaf.. Vi tog en runda runt munksjön med Raji, jag är glad att jag struntade i att ta mössan och halsduken, för jäklar vad varmt det var! Haha. Sen gick vi till McDonalds och käkade lite. Himla roligt att träffa henne igen, hon ska hänga med till stallet någon dag nästa vecka också när det är påsklov.(:
Nu sitter jag hemma hos Tommie och bara slappnar av. Ser fram emot stallet imorgon, och på torsdag är det påskfika däruppe, kan det bli mysigare?(:
Det känns som om jag aldrig varit lyckligare<3

// N o o m i e .

BäbisHästen

Min fina kille, bättre finns inte<3

Framsteg!

Nu har Lexx varit i Stall Jära sedan 27/2, alltså har han varit i stallet i ca. 1 månad idag. Allting går superbra, det kan jag säga utan att tveka det minsta. Jag stormtrivs och det gör Lexx också!
Har nu ridit Lexx utan en 'ledare' fyra gånger, i skritt. Människan har alltid gått bredvid, men idag så stod Tommie vid staketet av ridbanan och jag och Lexx skötte oss helt själva på banan. Han har slutat gå emot tygeln och stannar så fort jag ber honom om det. Han har även stor framåtbjudning när jag vill det, även att det går lite saktare precis vid vattenpölarna på banan så går han genom dom också. Nu lyssnar han på skänklarna, rösten och tygeltagen. Y e i !
Det började med att Sandra hjälpte mig att leda Lexx med mig på ryggen i skogengrusvägen, nästa dag släppte hon oss lösa vissa stunder när vi var på grusvägen, men gick fortfarande jämte. Dagen efter gick vi 'lösa' på grusvägen under hela tiden! Inga problem alls. Igår så blev vi ledda från stallplanen upp till ridbanan, idag så släpptes vi redan vid knuten på stallet.
Lexx är så jävla duktig! Och jag också, heheh. Tack Elin, EmmaJossan, Sandra och Tommie. Hade aldrig klarat det utan er kan jag ju erkänna(:
Nu sitter jag här hemma hos pojkvännen och är allmänt nöjd med livet. Både i stallet och utanför.
Raji är en liten änglahund, det går bättre och bättre med henne också. Skönt faktiskt, var lite tveksam ett tag. Haha.
Nu taggas det inför skolan imorgon, sedan stallet! Gonatt med er.

// N o o m i e .

Sunday..

Söndagkväll.. Sitter just nu hemma hos pojken min och tänkte snart gå och köpa lite godis.
Helgen har varit riktigt fin. I fredags var det fest i Bankeryd hos Fanny och Tobbe, mycket trevligt. Lördagen spenderades i stallet med Lexx och Raji (hunden). Lexx är hur lugn som helst uppe i det nya stallet, sadlade och gick ut en sväng och jobbade honom lite m.m. han är ju för go! Duktig liten skitunge är han(: Haha. Efter stallet åkte jag, Tommie och Raji ut till dom djupa skogarna i Bottnaryd och träffade Madde, Krille, deras dotter My och deras hund Pumba. Hundarna fick leka av sig på gården så det stod härliga till! På kvällen åkte man iväg till Barnarp och blev bjuden på mat och dricka. Mycket gott!
Idag var man i stallet och jobbade med hästen igen, han sköter sig fortfarande utmärkt, måste ringa Emma ikväll och bestämma när vi ska hänga och sitta på honom nästa gång! Raji tycker det är superkul att vara i stallet, så himla mycket att titta på och skaffa nya kompisar. Sötvovve.


Rajistumpan<3


// N o o m i e .

 


RSS 2.0