Trafik.Kaos

Sitter och ska börja plugga lite plugg som måste tas igen, det lockar inte, men det måste göras! Var ute för en stund sedan och hjälpte till att få loss en bil som satt sig på tvären mitt i en brant backe, lyckat.. När jag är klar med det som måste göras här hemma, det vill säga pluggandet, blir det en tripp upp till stallet för att hacka sönder en djupfrusen torvbal och sedan ta in de små pollarna(:
Var uppe hos Jossan i ett par timmar innan också, bättre sällskap kan man inte få<3.

// N o o m i e .

Denna förbannade snö..

Sitter här med en kopp kaffe. Förmiddagen har varit spännande, den började med bilputtning och när jag väl kom hem så blev det katträddning. Jossans katt Rasmus hade blivit insnöad under bilen, snön var väl drygt 1,5 meter. Jag och Jossan stod och skottade satan, sen insåg vi att han hade kommit in i uthuset, så då var det bara att ställa sig och skotta där vid. Nu är han hemma i värmen igen iaf.
Gårdagen var najs, även att det spårade ur lite där i slutet. Men det gör absolut ingenting!
Jag hade väldigt gärna stannat inne idag, men Lexx väntar på mig och idag ska han få jobba i snön minsann! Haha. Jag kommer få gå ute på vägen när jag ska till stallet, man kan ju bara drömma om att dom plogar trottoaren nu. Jag vill verkligen inte ha mer snö nu! Sommaren känns längre bort än någonsin..
Efter stallet blir det våfflor, kaffe och Singstar, senare blir det även Ponnyakuten, YEI! haha. En varm dusch låter väldigt bra också(:
Nej, nu måste jag ta tag i mig själv och dra mig upp mot stallet!
Kan ju avsluta med en lite uppiggande sommarbild(:
// N o o m i e .

Dröm sött...

Vill bara berätta att jag ser fram emot att åka upp till stallet imorrnbitti med Elin och morgonfodra dom små kusarna och sedan rida Lexx, med hjälp av Elin<3 Och träffa Jossan också! Senare på dagen blir det även att hitta på något med den damen(:
Nu ska jag hoppa ner i sängen jämte en djupt sovandes Tommie som har värmt upp sängen och så ska jag drömma så sött om min Bäbis<3
// N o o m i e .

You make me sick...

Jag blir så jävla förbannad på folk. Jag bara avskyr detta. Speciellt när det handlar om sånnahär saker. Och du, du kan ju bara gå och dra något gammalt över dig. Jomenvisst, helt okej att anstränga sig nu, men inte innan. Nu kan du med att ändra på dig, men inte när jag försökte prata med dig om det. Nejnej, det gick absolut inte. Varför ska man anstränga sig för någon man älskar liksom? Nej, det behövs ju inte, ellerhur?
Jag är så sjukt förbannad nu, jag vet inte vart jag ska göra av mig själv.. Det blir inte lättare när man får höra allt du gör och säger hela tiden heller.
Sen ser jag dig hedanefter som feg. Rädd för att jag ska få reda på saker och ting. Och 'jag är inte sån' Nene, IN MY ASS !
Okej, det var mitt val från början och jag ångrar mig inte. Men, du borde veta bättre.
Jag mår hur bra som helst nu, men jag hade mått fan så mycket bättre om jag slapp dig och dina idiotiska påhitt hela tiden.
Nu ska jag sova. Innan jag ber någon skjuta mig(:
// N o o m i e .

Sportlov .

Nu var det ett tag sedan jag skrev något. Så nu kommer det en liten uppdatering!
Igår var jag och Elin i stallet. Red Lexx för fjärde gången, men den här gången lämnade vi ridbanan, satt upp på stallplanen och skrittade grusvägen, Elin gick jämte och höll i longerlinan, dock var den helt slapp. Han lyssnade på tygeltag, röst och skänklarna och vi vände tillbaka utan problem. Han är så duktig!
Första gången någon satt på honom var det Elin, andra, tredje och fjärde gången var det jag som satt upp. Då var vi på ridbanan och han longerades i skritt när jag satt på. Han har skött sig utmärkt alla gånger och inte gjort något liv ifrån sig alls. Min duktiga lilla Lexx.
Jag hade aldrig klarat det här utan er, Elin och Emma<3
Igår var jag och Elin väldigt duktiga tycker jag, vi smörjde utrustningen. För mig var det två träns och en sadel. Man måste ju börja ta tag i sig själv och bli lite seriös nu känner jag! En sadel som är värd ca. 11.000 kanske man inte ska försumma bara sådär..
Gårdagen var en bra start på lovet, i korta drag(:
Nu ska jag snart börja planera flyttandet av alla saker till det nya stallet, det är ju knappt två veckor kvar och jag är taggad till tusen!
Längtar tills pengarna kommer in, då blir det till att köpa hårfärg och lite nya kläder kanske!
Nu ska jag börja plugga lite psykologi, så jag blir färdig med den tills imorgon. Känns bra(:
Lexx
// N o o m i e .

HappyFace!

Dagen började med att möta upp Jossan i stan, springa runt och leta jobb och sen blev det en välförtjänt solning på cigarren. Inte för att det hjälpte en blekfis som mig.. Men vafan, varmt och skönt iaf!
Väl uppe i stallet på eftermiddagen mötte jag Emma som hjälper mig med Lexx nu. Det blev sadling, och han blev även introducerad för tränset. Mycket bra. Gick några varv på banan med honom, sprang lite med stigbyglarna nere, ingen reaktion! Helt underbart. Sedan gick vi in med honom i boxen och hängde på honom, lite läskigt, men det kommer vi över snabbt! Det var Emma som hängde, tog sig upp med hjälp av stigbygeln så han fick känna trycket också, gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Tack Emma och tack Elin! Vad skulle jag göra utan er?<3 Ser fram emot att åka till stallet imorgonbitti med Elin(:
Bara positiva tankar hedanefter! Det här klarar vi! :D
/ / N o o m i e .

RSS 2.0