Pengarna försvinner lika fort som dom kommer.

Kom precis hem från stan. Har varit där med Elin. Hittade lite kläder för en gångs skull! En vit 'kofta' och ett linne från GinaTricot, sen köpte jag ett par gråa och ett par svarta strumpbyxor på Åhlens. Kikade in en liten sväng på Once också där jag hittade finaste klänningen, så den blev det också. Fanns dock bara i xs, så för att det ska bli ännu bättre ska jag nu åka upp till a6 med Tomas och kolla om dom har den i s däruppe, om inte så behåller jag den ändå. Den var ju så himla söt(: Det blev även en ny mascara från Kicks.
Det blir även en sväng upp till ByggMax där jag ska köpa en bräda till ridbanan som min häst råkade krascha i höstas.. hehe(a).
Hoppas att Gabriel blir frisk till nyår, han har legat sjuk ett tag nu, stackaren<3
Skriver säkert lite mer senare ikväll! Ha det bra sålänge(:
// N o o m i e .

Hold Your Head Up High..

Igår var Emma som sagt här och kollade på Lexx. Jag tyckte om henne hur mycket som helst och vi har i stort samma syn på hästhållning osv. Skönt att hon bor i Tenhult också, nära och bra så man kan följa upp den lilla Bäbisen om man vill. Det är dock inte säkert att hon kan ta honom, hon skulle prata lite med sin 'gubbe'. Men själv tyckte hon om honom jättemycket och vill gärna ta honom, och hennes kompis blev förälskad i honom också. Komiskt att båda hade kollat mycket på annonsen. Emma har även sagt att hon gärna vill hjälpa mig md Lexx tills hon vet om hon kan köpa honom eller inte. Känns bra! Jag kommer dock få det ännu svårare att släppa honom om vi kommer så pass långt att man kan sitta på honom osv.. Men det är väl ett senare problem. Jag är ju inte helt ovan vid att gråta nuförtiden kan jag ju säga. Det var ett hårt beslut jag tog.
Var hos pappa idag förresten, god mat blev det. längesen vi sågs nu, även Sanne, Rasmus & Charlotte var det väldigt roligt att träffa. Saknar och tänker ju på dom väldigt ofta, men det blir bara inte av att åka och hälsa på så ofta som jag skulle vilja. Jag är glad att ni finns, speciellt du Pappa<3 Efter maten satte vi oss och spelade Xbox, bilspel, det var sjukt roligt! Även om jag inte var så duktig, men det var ju faktiskt första gången för mig, ha överseende med det! Haha.
Nej, nu blir det till att sova. Tänkte dra en storstädning i rummet imorgon inför nyår, ska upp till stallet och kanske även hinna med en behövlig runda på stan eller a6.
Sov gott med er!(:
// N o o m i e .

Väntan...

Sitter här och väntar.. Jag ska snart ge mig iväg till stallet.
En tjej, Emma, kommer upp och kollar på Lexx vid tretiden. Tänkte att jag skulle ha allting klart tills hon kommer. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Självklart hoppas jag på att det ska klicka mellan dom, och att Lexx sköter sig bra. Det är ju inte varje dag men ska sälja sin häst precis.. Jag önskar verkligen att jag slapp göra detta. Men i hopp om att han får det bättre, med en mer erfaren 'unghästmänniska' så gör jag det.. Vad gör man inte..?
Skriver senare om hur det gick osv, jag ska väl bege mig nu.
// N o o m i e .

Juldagen-Annandagen-Bakis-Tacos

Tjosan!
Vaknade för en liten stund sen. Det var en trevlig kväll igår på Tusen&EnNatt med fint folk. Hade dock gärna sett att Gabriel<3 hade kunnat vara med också, men han skulle jobba idag, så det gick ju inte. Lyckades väl göra åt med liite för mycket av julklappspengarna igår, men sen blev det en efterlängtad pizza på Evergreen med Elin på hemvägen också. GOTT!
Har precis klämt i mig en macka och ett glas Oboy till 'frukost'. Nu ska jag snart sätta igång med att laga tacos som vi ska ha lite senare när släkt och vänner kommer, vilket dom alltid gör på Annandagen, det är lite av en tradition. MeLike!
Familjen är påväg hem från stockholm nu, väldigt dåligt väglag sa dom, så dom kommer lite sent, därför blev det min uppgift att laga tacos. Duktig jag kommer känna mig sen alltså(:
Måste säga att det va lite småsvårt att somna inatt när man kom hem till ett helt mörkt hus.. Men, bevisligen så gick det ju. Hade väldigt många sms och missade samtal när jag vaknade, bla. ett av någon Emma som var intresserad av Lexx. Men är ärligt talat inte så pigg på att sälja honom längre, men vi får väl se hur det blir. Borde ta och svara på det kanske..
Have a nice day ! (;
// N o o m i e .

Lexx

Min Bäbis får äran att vara med på den första bilden här på Bloggen<3
Måste ju självklart ladda upp en bild på min Bäbis Lexx också.
Bilden togs i somras när han va på sommarbete(:
Saknar honom lite lätt nu när jag sitter uppe i sthlm måste jag erkänna.
// N o o m i e .

Godmorgon!

Har precis käkat frukost. Massor med frukt, bröd, yoghurt, juice, ägg och smoothies. Hur gott som helst. Det va sjukt jobbigt att gå upp imorse kan jag ju tala om, jag ville bara ligga kvar i sängen hela daaagen! Men, nångång i livet måste man ju ta tag i sig själv och gå upp innan tolv, eller hur?(a)
Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, sen blire väl att slappa lite framför tv:n(:
// N o o m i e .

God Jul!

Hej & God Jul kan jag ju börja med att säga!
Tänkte starta denna bloggen där jag kan skriva av mig lite när jag nu får lust, vilket är lite då och då(: Den kommer antagligen handla om allt mellan himmel&jord. Lite saker som hänt i veckorna, lite skola, lite vänner&pojkar, lite party och självklart lite Lexx(minBäbishäst).
Hoppas alla har haft en riktigt great Julafton! Sälv sitter jag i huvudstaden hos min moster. Dagen och kvällen har varit väldigt trevlig måste jag säga. God mat och dryck, många mysiga klappar och två skitungar som har förhöjt stämningen den tiden dom inte har varit PainInTheAss(:
Igår när vi kom fram till Stockholm igår fick vi champagne(vilket jag i n t e är så förtjust i, men man tackar ju inte nej(;) senare blev det mat på Bistro Berns, vilket var sjuuukligt gott!
Nej, nu ska man väl ta och vara lite social mot folket som fortfarande är vakna, haha.
(Om det var någon som fångade tomten på kort detta året får ni gärna säga till(;)

// N o o m i e .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0