LaLaLa.

Jag känner att ja verkligen måste börja använda mina linser nu. Jag ser verkligen INGENTING. Hade planerat att öva i att sätta in dom ikväll, men nu är jag så jäkla trött så jag vet inte om jag orkar. Men jag gör det nog iaf. Måste ju bli av liksom.. Jag kan berätta sen hur det gick. Haha.
Idag hade ja tänkt att rida igen, var ju så härligt att rida igår. Lexx var jättepigg och framåt och gick som en klocka. Men eftersom vädret va rent ut sagt piss idag så hoppade jag över det. Jag pysslade om Lexx istället, spolade av leriga ben och stod och borstade och mös med den lille plutten. Det är nödvändigt det med. Nu går ju Lexx tillsammans med Prinsen, så jag tror han är mycket gladare av att ha sällskap nu. Det känns bra(:
Imorgon blire som sagt utgång med jobbet. Något jag ser fram emot väldigt mycket(:
Ikväll ska jag sova själv, it hurts a little bit. Det är helt sjukt vad kär man kan bli (på tal om nåt helt annat) i någon man trodde det.. ja, inte skulle funka med liksom. Men nu vet jag att om det känns rätt, då ska man ge alla en andra chans.
Jaja, nog med blödighet. Nu ska jag sätta kurs mot en spegel, bra ljus och mina linser. Wish me luck!
Släng dig i väggen ditt äckliga fanskap!

// N o o m i e .

Segt?

Skrev precis ett hyfsat långt inlägg med lite bilder osv. Men hela blogg.se är cpsegt och inlägget kommer aldrig upp. Jag dampar loss om det har försvunnit alltså. Hoppas att det kommer upp nu efter jag lagt upp detta. Annars panikar jag. Usch. Ne, efter detta ska jag gå och lägga mig. Ser typ stjärnor.. Mums med sängen alltså. Sova är underskattat. På riktigt.
// N o o m i e .

YouAreTheBestThingThat'sEverBeenMine.

Helgen har vart helt okej, förutom mitt konstiga humör sen typ fyra dagar tillbaka.. Men det går nog över, hoppas jag. Tycker rätt synd om människor omkring mig som måste stå ut med skiten.
I fredags var jag, Gabbi, Jossan och Robin hemma hos mig, vi drack öl, sjöng SingStar och hade en trevlig kväll. Elin och Marcus kom förbi på en cigg också. Det var väl det som hände i fredags.. Hade tänkt att löshoppa Lexx, men han var varm i höger bak, så då vågar jag ju inte riskera nåt.
Lördags morgon bar det iväg upp till stallet i regnet för att släppa ut hästarna med Gabbi. Tisses häst Stoppan tyckte det va för lerigt i ingången till hagen, så hon stack iväg ut på fältet och sträckte ut ordentligt. Haha, usch va sur jag var, blött och lerigt. Men det såg riktigt härligt ut och till slut fick jag ju tag i henne(:
Vi spenderade dagen med Lixen och Denis på bl.a. ikea. Helt okej faktiskt. Sen blev det jobb för min del, 15.30-20.30. Malin hade med sig sin vovve Theo, han är såå jäkla söt! Bild kommer nån dag.
Idag har jag vart på cpkasst humör idag.. Jag hade verkligen bara velat ligga och glo på tv hela dagen utan massa måsten, men det blev 'full fart' som vanligt, stallet klarade jag av snabbt, men det blev kanske bara 30 min på hela dagen jag kunde ta det lugnt.. Det tar på krafterna att jobba sju dagar i veckan, flera veckor i sträck.. Vi var på CityGross idag bl.a. jag köpte mina Baconchips (a) och Gabbi köpte choklad, 10:- styck. Fint som snus! Den nya Vinter Vit var kanongod^^,

Ser gott ut va? MUMS!



Ikväll var jag i stallet med Elin och gosade med Kookaii och pratade lite prat. Riktigt mysigt trots skitvädret, är ju översvämning på hela deras stallplan.. Inte okej alltså. Skulle tagit bild på det om det vart dagsljus, haha. Big Fail på det där.. Nu sitter jag hemma och ja, surfar runt lite på datorn. LyssnarTaylor Swift, underbart. Ska väl snart gå och lägga mig, det är ju jobb imorgon. Ska bli kul, hoppas bara jag håller humöret då(; På torsdag blire utgång med avdelningen, DET kommer bli sjuukt roligt.

Kickan, ni får liksom vända på huvudet, för bilden blev lite fail. Lyckas inte vända på den. Haha.




Nej, nu ska jag typ.. ta en cigg, sen blire till att sova. Kommer väl inte nån uppdatering på bloggen förrens nästa helg antar jag. Just so you know. NattiNatti.


I'm only up when you're not down.
Don't wanna fly if you're still on the ground.
It's like no matter what I do.
Well you drive me crazy half the time,
the other half I'm only trying to let you know that what I feel is true.
And I'm only me when I'm with you.


// N o o m i e .


Curly.

Okej, nu är det såhär dåva. Jag ska försöka få längre hår nu till nyårsafton. Det betyder att jag kommer ha lockigt hår ända till dess. Ingen plattång, förutom luggen kanske. Jag får verkligen inte slita mer på håret, då det blir slitet och går av så jääävla lätt! Det kanske blir något undantag, nångång, typ när det är nån speciell utgång eller nåt, men inte annars. Om ni ser mig med rakt hår får ni ge mig en smäll på käften, för det är hårplågeri. Haha.
Ja.. Det var väl det jag ville säga i stort sett.
Jag har kommit på lite till saker jag ska köpa vid novemberlöningen, en sadelvärmare i fårskinn, så jag kan mysa ner mig ordentligt vid ridturerna i vinter, jag ska köpa ett par flak öl, alltid bra att ha liksom(; Och sen ska jag även köpa hmm.. det va nog inget mer 'måste', haha.. Jo! Ett skydd till min Iphone, som jag fick för ett tag sen. Har glömt att säga det. Är ju inte så förtjust i touch, men det är en fungerande mobil till skillnad från min gamla iaf, där ingen hörde vad jag sa under samtalen.. Haha, så detta erbjudandet lät väldigt bra, ett abbonemang och en iPhone, for free! Najsing.
Nu blire tv-tittande och mys i soffan efter den kalla ridturen med Lexx, Jessica och Sheron idag(:
// N o o m i e .

MeetMeHalfway.

Igår, och även idag fick jag den där 'lilla' klumpen i magen igen. Den dyker ju upp då och då. Men man får försöka se och känna bortom den, känna det som är i nuet. Det är hårt, men det går. Jag är väl bara känslig, men kan inte hjälpa att tankarna går åt fel håll ibland. Det hållet som gör att man drar ner sig själv och mår dåligt. Inte bra alls, men som jag skrev i föregående inlägg;
Truth is, everybody is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for..
Jag har iaf hittat den jag tycker är värd att kämpa för, trots allt som hänt. Sådeså. I wont give up(;
På tal om nåt helt annat så kommer jag inte få någon höjdarlön nu i oktober.. Den ligger väl på en tusenlapp och kommer från sws. Jag kommer aldrig klara november asså. Hästen ska skos, hästens försäkring ska betalas, hästen ska ha mat, tfnräkningen ska betalas, sen är det säkert femtioelva saker till, som jag dock inte kommer på nu. Bra va? Haha.. Jaja, det löser sig alltid.
I december, efter novemberlönen, däremot, då faaaseen ska det shoppas! Det ska köpas in nya kläder, skor, smink, ev. nyårsklänning, regntäcke till Lexx, och massamassa annat mys. Då mår Noomie bra, har inte haft pengar att köpa nåt till mig själv sen jag köpte Lexx, alltså på ca. 2 år. Heelt sjukt!
På tal om nyårsklänning.. Vad sjutton händer på nyår? Har ju ett förslag, men är aldrig fel att ha olika alternativ, och det är verkligen inte fel att vara ute i god tid med nyårsplanerandet!
// N o o m i e .

Word!

Truth is, everybody is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for.

// N o o m i e .

GiveMeTheTruth.

Idag blir det en slapp dag, var i stallet i förmiddags och släppte ut pollarna. Lexx fick massa nytt spån i boxen, ser så jäkla mysigt ut. Nu sitter jag och käkar pepparkakor framför tv:n och funderar på vad man ska äta till lunch? Kinamat är ju faktiskt fint som snus.. Det hade inte vart fel!
Jag blir mer och mer taggad på att flytta hemifrån måste jag säga.. Ett par månader på nya jobbet sen är det nog inga problem(;

So this is you, you're talking to me.
You found a million ways to let me down,
so I'm not hurt when you're not around.
I was blind, but now I see, this is how you feel.
Just say it to me, if this was ever real.

I want the truth from you
Give me the truth, even if it hurts me.


I know that this will break me.
I know that this might make me cry.
You gotta say what’s on your mind, on your mind.
I know that this will hurt me and break my heart and soul inside.
I don’t wanna live this lie.

// N o o m i e .

Autumn.

Kan väl passa på att berätta om min vecka nu när jag ändå gick in och kollade läget här. Men, jag vill börja med att säga att..
..det är mörkt redan vid halv sju på kvällarna, träden är inte gröna längre, utan gula och röda, det är minusgrader på nätterna... Hösten är här! Men förutom det här, så medför ju hösten en rätt mysig stämning, filtar, ljus, raggsockor, stora myskläder och mysiga kvällar. Tummen upp för det.
I måndags kom veterinären till stallet, Lexx har ju vart lite konstig i höger bak, men vi gjorde både böjprov, longerade honom och kände igenom honom. Vi hittade ingenting. Men jag blev rekommenderad att rida på rakt spår i bara skritt och trav, så han kan få en chans att bli lika stark på båda sidor. Så det blir skogsridning nu i 2-4 veckor. Igår i torsdags när jag var ute, i bara skritt, så kändes han helt normal. Så himla skönt! Ska snart börja trava nu med(:
jobbet går det kanon, i torsdags var det bästa dagen. Hela Omega var så sjuuukt taggade, vi slog rekordet med hästlängder. Hela avdelningen är  så jäävla go. Creds till er asså!
Jag kan även berätta att mina nya favoriter i snacksväg är Estrellas Proviant, Baconchips! Dom är skadligt goda alltså. Värt att testa, även att det kanske inte låter så lockande. Haha.
Igår spenderade jag kvällen ute i Norrahammar för att fira Malin med en del från sws, och även lite annat folk. Det var riktigt roligt det med, är glad att jag lärde känna er. Hoppas även att Matilda får det kanon i Norge!
För övrigt vart det sjukt halt igårkväll/natt! Rekommenderar inte att köra med sommardäck när första snön/isen lägger sig på motorvägen. Haha.. Men, jag överlevde ju. Yei!
Nu sitter jag och Gabbi och kollar på Oliver & Gänget, kan det bli mysigare? Kommer bli sånt Disneymaraton nu i helgen.
Vi har vart väldigt duktiga idag också, vi har storstädat, möblerat om och köpt matta, lampor och massa småskitIkea. Hihi, börjar ju snart se riktigt normalt ut här nu, som jag sa innan.. Haha. Tv-rummet typ klart, imorrn går vi på sovrummet. Resultatet kommer bli totally great(Y)
Nej, nu ska jag fortsätta kolla på filmen, såg den sist när jag var tolv bast eller nåt. Så söööt ären!
// N o o m i e .

Forever&Always.

Dålig uppdatering, sorry. Kan bero på att jag har skaffat ett heltidsjobb, 08.00-17.00, sen är i stallet efter det. Så så fort jag kommer hem och lägger mig i sängen så däckar jag. Där har ni förklaringen. Haha.
Igår var det iaf lite party för Jossan som äntligen blivit 18 år! Hon bjöd på supergod mat, vi spelade ölspelet och umgicks, lite senare på kvällen blev det krogen. Förvånande? Nej, klart som fan det inte är det. Hon får ju komma in lagligt nu! Träffade gott folk ute, sånt mår man fan bra av asså! Även att kvällen inte slutade som tänkt, vad jag fått höra i efterhand, så tackar jag så mycket för en trevlig kväll och jag hoppas att du, Jossan, fick lite av det goda iaf och inte blev för besviken på människor runt om dig.<3
Idag hade jag utsläppet i stallet, hade glömt nyckeln till sadelkammaren, så kunde inte rida.. FAN. MenMen, får väl göra det imorgon..
Ikväll och imorrnkväll är det jobb på gamla jobbet på sws. Mycket trevligt.
Nu ska jag försöka leta upp nåt att äta. Är hungrig som vanligt.. :P
// N o o m i e .

RSS 2.0