Bilder.

Tänkte lägga upp lite bilder som Emma tog när hon var med mig och Lexx ute i skogen en dag(:
Lite skritt.
Första galoppen fångad på bild! :D
Vad skulle jag göra utan dig, Bäbis? <3

// N o o m i e .

Najs!

Hela helgen var asnajs. Lite RixFmFestival, öl och bilåkande. Jossan och Robin träffade man också!
I lördags fick lilla Lexx sina två första skor. Han fick beröm av hovslagaren för att han var så himla duktig. Nu hoppas jag att han slutar ömma, och han blir lite piggare på att trava och galoppera på de fina grusvägarna vi har uppe vid stallet.
Idag red jag ut med Jessica och Dixie. Det gick superbra! Vi var ute i drygt en timme, och red världens mysigaste runda. Lexx var jätteduktig, som vanligt. Är så glad att jag har honom, vet inte vad jag skulle göra annars!<3 Måste köpa en tvättsvamp så jag kan tvätta av honom lite efter passen nu, han anstränger ju sig mer och mer och då blir man ju svettig. Min lilla Bäbis(: Haha.
Imorgon ska man till skolan för att bla. köpa biljett till studentfesten som är på Harrys/Sliver nästa fredag! Så man har möjligheten att gå in om man får lust liksom. Dock är 160:- lite väl saftigt för mig asså... Slutar 10.45 så då bär det av till stallet och en mysig skrittur med Lexx.
Ne, nu måste jag sova. Är mätt i magen av pizzan så kommer nog somna gott. Måste gå ut med Rajsan först så hon får sin kvällkiss(:
Natti.
// N o o m i e .

Dra åt helvete(:

Tänk vilka falska människor det finns. Fyfan för dig! Asså, vet inte vad jag ska säga.
Jag tar en mening som en vän sa; Du sjönk i mina ögon. Och det inte lite heller.
Tänk att det alltid är så att sanningen kommer fram till slut(: Surt för dig måste jag säga. Eller.. jag tror det är dumt att bara döma dig. Jag tror jag gör det med er allihopa. Men mest dig.
En riktigt vän, HAH, in my ass!
Nu kommer iaf Nattis snart och ska hänga med upp till stallet såhär på morgonkvisten (för mig är det jättetidigt eftersom jag, de senaste dagarna, gått upp runt halv tvåtiden) Mysigt!
Senare idag ska jag klippa gräset hemma, tjäna lite cash är inte fel. Haha.
Ikväll ska man till stallet igen för att ta en promeix med Jessica & Dixie(:
Nu måste jag dra.
Du, dra år helvete. Du vet nog vem du är.
// N o o m i e .

Fart å Fläng!

Det var ett tag sen jag skrev nu. Har inte haft orken helt enkelt.
Tänkte bara uppdatera lite och berätta att idag galopperade jag Lexx för första gången! Två fina galopperskogen blev det. Jag är så jäkla glad! Emma gick med och tog lite kort också(:
Funderar på att sko honom fram nu, han verkar ömma lite tycker jag. Jag får väl slå en pling till hovslagaren och kolla vad han tycker.
Ikväll ska man till tenhult och kolla på film hos Madde och Crille. Najsing!
// N o o m i e .

Pictures.

Tycker det har vart lite ont om bilder på sista tiden, så jag lägger upp ett par nu(:

 

I stallet.

 

Lexx & Darbel, sommarbete -09 (tror jag det var, haha)
// N o o m i e .

Ölhelg!

Söndag kväll, igen. Känns lagom roligt. Dock har det ju vart långhelg och jag har hunnit med en hel del(:
I torsdags kväll samlades alla, utom ett par, tjejer från klassen ute i mullsjö, hos Azra. Det var grillning och lite öl/vindrickande. Låtar som ska spelas på flaket på studenten bestämdes också, en del iaf. Det var jätteroligt att träffa alla utanför skolans salar. Varför har vi inte gjort sånt här innan? Hahah.
I fredags träffade jag Jossan och Robin, drack lite öl och umgicks. Mirre kom förbi också, det var längesen! Hon hade med sig nya Marabou Polka och ååh, vad god den var! Måste köpa en sån imorgon och smaska på. Jossan introducerade mig för tradera också, helt underbar sida det där, så jag blev medlem och nu har man köpt en skitsnygg lädergrimma, svart, för 110 spänn. Helt okej liksom. Måste ju ha en till Lexx nu när han ska åka mer och mer transport.
Igår var jag och Tommie uppe i barnarp hos hans föräldrar, Lina, Madde och Crille var också där. Vi käkade grillat och drack öl, senare spelade vi kubb. Snacka om att vi tjejer klassade ut pojkarna så det stod härliga till! Det var najs. Höhö. På kvällen träffade jag Nattis som var här från göteborg. Vi gick ut på krogen och hade allmänt roligt. Nattis måste dock lära sig att hålla en ölflaska.. :P Vi träffade på Emma och Jossan också!
Idag har jag och Tommie bara segat oss. Segat satan faktiskt. Känns bra. Nu ikväll var vi ute i tenhult hos Madde och Crille. Vi kollade på film, The Fourth Kind och The Excorcism of Emmeli Rose, stavning? Haha. Bra och psycho filmer, det gillar vi!
Hos Lexx har det gått riktigt bra, har ridit tre dagar i rad, han sköter sig utmärkt. Emma har vart uppe och hjälpt mig, och tagit lite kort. Mysigt^^, Haha.
Nu ska jag sova, taggar skola imorgon(: Gonatt!
// N o o m i e .

Stressigt?

Nu har man slutat jobba för idag, känns skönt! Måste åka till stallet nu och longera Lexx, sen blire grillning och lite sånt. Haha, hinner inte skriva mer nu :P
Mot stallet!
// N o o m i e .

Go'morron!

Sitter här och käkar lite frukost. Ska snart gå ut med hunden, sen beger jag mig till jobbet. Första gången jag jobbar på över en månad, men det känns bra! Jag berättar mer om de sista dagarna i eftermiddag, det har hänt en hel del(; Nu måste jag rusa!
// N o o m i e .

Lilla häst, lilla häst, vilka skutt du tar!

Igår blev det en 'fartfylld' ridtur med Emma och Topaz, ett bocksprång orkade Bäbis med också, men i det stora hela tycker jag allt gick väldigt bra iaf. Haha, kul att se den sidan av Lexx som i vanliga fall är coollugn.
På kvällen trotsade jag min förkylning och hosta och gick till O'Learys för att ta en öl. Det var riktigt gott, och tänka sig, det blev faktiskt bara en. I vanliga fall blir en två, två blir tre osv. Men inte igår inte. Jag känner mig duktig(:
Nu sitter jag här och har precis käkat frukost, skinkmackor med gurka, stekta ägg och ett glas O'boy som Tommie gjorde åt mig. Känner mig lite bortskämd nästan.. Men sist var det jag som gjorde frukost så vafan.
Nu bär det snart av upp till stallet, då ska jag rida på banan, och förhoppningsvis få lite hjälp av Emma!
I eftermiddag ska jag sola(!), sen ska jag träffa Jossan. NajsingBajsing<3
// N o o m i e .

Fiskar, Hästar & Barn..

Det blev inget kortLexx nya saker idag heller. Jag orkade inte ens ta in honom idag, som ni kanske förstår är jag fortfarande sjuk och hostan har satt igång. Hosta är nog det värsta som finns..
Idag har jag iaf vart i stallet, fiskat lite med André och Bark, jag såg dom vid munksjön när jag satt på bussen hem från stallet, så jag hoppade av och snackade lite, min nästa buss gick om en kvart, så jag tyckte att jag hann med det. Kastade tre gånger, men fick självklart ingen fisk. Vad hade jag förväntat mig liksom? Haha.
Sen satte jag mig på bussen hem mot Mariebo, jag hämtade Karin dagis och sen gick vi hem och lagade lite mat och satt och mös. Det tar på krafterna att vara barnvakt, speciellt när man är sjuk.
Lite senare kom Tommie och Raji upp och vi gick en härlig tur i skogen, riktigt mysigt!
Nu sitter jag  och väntar på maten som pojken min lagar åt oss. En redig kock är han ;D Haha.
Imorgon ska jag och Lexx skritta ut en sväng med Emma och Topaz, najs!
Nu blire maaat(:<3
// N o o m i e .

Hit med solbrännan!

Jag vill sola! Solarium, utomlands eller bara utomhus i solen, det spelar ingen roll. Jag skulle ha solat solarium idag, men det är ju inte det bästa när man är sjuk. Så får väl vänta till helgen eller nåt. Damn.
Jag måste verkligen få lite färg nu. Orkar inte gå runt och vara likblek. Sminka sig kan man inte heller, för allt är köpt i höstas när man fortfarande var hyfsat brun. Nu ser det ju bara dumt ut, brun i ansiktet och vit från halsen och neråt. Inte okej
Tommie är och tränar med Crille och jag sitter här framför tv:n och lamar mig. Är väldigt besviken också.. Det är en dag, det händer bara en gång.. Och du ska 'göra nåt annat', jävligt omtänksamt. Eller inte. Jag hade verkligen hoppats på att du ringde för att säga att du kunde komma, men så var inte fallet.. Du har sjunkit i mina ögon.
Jaja, tillbaka till tv:n nu, kollar på Det okända. Haha. Längtar till helgen, ska träffa Jossan då. Och imorgon blir det en sväng ner till Elin(: 

// N o o m i e .

Mot Sängen!

Klar i stallet.. Det var riktigt hårt att åka upp dit idag. Fick skjuts av världens snällaste mormor. Småsystrarna fick också följa med. Jag gjorde allt rätt slarvigt, finn ju inte ork till nåt annat. Pallade dock att testa nya grimmanLexx och sen sadla och testa bröstan. Allt passade kanon(: Kan lägga upp en bild imorgon.
Nu ska jag nog lägga mig en stund och hoppas på att den här skiten försvinner..
// N o o m i e .

Trött..

Fortfarande jätteförkyld, kunde knappt sova nåt inatt och har ingen ork till något. Det var en jäkla tur att jag red igår, för idag pallar jag knappt ta mig till stallet.
Igår hämtade vi Emma vida halv två och åkte upp till stallet. Hon kollade på när Sandra longerade Topaz och sen red hon. Det gick skitbra, verklligen. Hon skulle testat honom idag också, men det blev ändrade planer, tyvärr..
Jag red ut med Jessica igår igen, fast Jessica ledde Dixie och sen gick Emma med också, men det kändes jävligt bra att jag kom upp på ryggen iaf. Mest skritt, tog ett par sträckor i trav. Lexx var super som vanligt(:
Idag verkar det vara finare väder, lite blå himmel och uppehåll. Kan tyvärr inte glädjas åt det så mycket eftersom jag är så pissförkyld.. Blä.
Igår fick jag en brösta med avtagbar martingal och en grimma av mamma som hon köpt till Lexx när hon var på Ullared i helgen! Måste testa sakerna idag. Wooho!
Hoppas det går över till helgen, det är ju långhelg för sjutton :D. Haha. Och då ska jag bannemej hinna träffa Jossan<3

// N o o m i e .

Sjuk...

Usch, jag har blivit helt cpt förkyld. Började lite lätt igår och under natten har det bara exploderat. Dock har jag sovit jävligt bra inatt, hur bra som helst faktiskt. Det underlättar ju lite iaf!
Ringde till Emma nyss, vi ska plocka upp henne tjugo i två, sen bär det av mot stallet. Hon ska nämligen få träffa Topaz för första gången. Spännande Spännande.. Haha(:
Lexx får antagligen vila idag också, eftersom jag mår så jävla kasst. Jag kanske tar en liten promenix med honom. Nåt måste han ju få göra den lilla hästen.
Nu ska jag fortsätta snora ner soffan och kolla på tv.

// N o o m i e .

Coonan.

Måste bara visa en bild på nya grannens katt. Han är så jäkla söt! I torsdags var han inne i vår trädgård och klättrade i äppelträdet. Haha.

Lilla Coonan.

 

Coonan(:

 

// N o o m i e .


RegnRegnRegn...

Nu sitter man här och väntar på att alla kläder ska torka.. När det är klart så drar man sig upp mot a6 för att kolla på lite skit med pojken. Hoppas man hittar något roligt!
I eftermiddag blir det till att åka till stallet och gå en promenix med Bäbis. Tommie och Raji kommer också gå med. Skönt med lite sällskap(:
Håret blev väl inte så som jag hade tänkt mig, men det är inte lika rött iaf. Det är jag glad för. Haha. Nästa gång jag får lust att göra en impulsfärgning, säg till mig att jag inte får färga det rött då!
Tycker att vädret kunde vara bättre så just nu är jag lite pissed off, kanske inte så jäkla farligt, men ändå liksom!
Laddar upp ett par mysiga bilder från början av den här veckan, då kanske man blir på lite bättre humör, piggare iaf(; Det fina vädret är ju inte borta för evigt om jag säger så.

Efter ridturen i onsdags(:

 

Raji när vi gick i skogen på kvällen. Sötvovve.

 

Skogen uppe vid stallet<3


// N o o m i e .


Uttråkad..

Sitter här och hoppas på att det röda ska försvinna ur håret, vilket inte är det lättaste, sen efter det blir håret brunt.. typ. Haha har lite olika idéer på vad jag ska göra, vi får se hur det blir(;
Ikväll är jag sugen på öl. Man kanske drar sig till krogen lite senare för att ta ett glas och sitta och snacka. Skulle vara asgött!
Gick bra i stallet idag också. Red med Jessica som det var sagt. Lexx är såå duktig den lilla göllepojken. Det blev smörjning av sadeln också, vilket inte var tänkt från början. Men tillslut blev det nödvändigt, varför? Det vet bara jag och Jessica(x Hahah.
Nu ska jag kolla på lite tv under tiden blekningen verkar!
// N o o m i e .

Fredagslunch!

Nu blire lunch med världens bästa kille på Cicki MaMa(: Gott!
I skolan var det chickenbits med ris och currysås, vilket är jävligt gott. Dock sträckte sig kön ända till ingången till matsalen, så jag tyckte Cicki MaMa lät som ett bättre alternativ. Haha.
Efter det så tar jag bussen till stallet för att sedan rida med Jessica & Dixie.
// N o o m i e .

Love.

I förrgår red jag med Jessica på banan, Lexx var superduktig! Gjorde volter i både skritt och trav, bytte varv i traven med hjälp av en åtta. Hästen fattar verkligen vad man vill. Känns nästan som han kan läsa mina tankar^^,
Idag ska jag rida igen, med Jessica. Hoppas på uppehåll nu bara, det får inte regna..
Imorrnbitti blir det minsann ingen sovmorgon, tvättid 07.00-12.00. Suug, men måste man tvätta så måste man.
Tänkte köpa hårfärg idag och se till att få en bättre och snyggare hårfärg, haha.
Juste, igår hängde jag med Crille och Tommie till gymmet. Jag ska fan ta och testa på det ett par gånger, kändes hur jävla najs som helst, och sen fanns det ju asbra solarium också, det kan behövas!
En sak till, Jag Älskar Min Häst<3 Tyck vad ni vill(;
Jag trodde aldrig att detta skulle komma, en jävla tur att jag inte sålde honom. Det var säkert ödet. Haha.
Här är ett par bilder från i förrgår(:

 

Trav. Älska giraffhalsen haha, men steget äre inget fel på.

 

// N o o m i e .


Onsdag.

Idag är solen framme igen, fyfan vad skönt! Idag hoppas jag på en ridtur med Lexx, kanske på banan idag? Eller i skogen? Who knows(;
Hade mysigaste morgonen med älskling imorse för övrigt, älskar dig Tommie<3
Nu tänkte jag vara lite duktig och diska upp all disk sen helgen. uhuu. Lika bra att göra det, annars kommer det bli stora berg av disk som tar över köket. Och det vill man ju inte!
Den 1:a augusti flyttar man till en jättefin tvåa på Gräshagen, det är sjukligt najs alltså! Längtar(: WOOH!
Dags att ta tag i sig själv och skolan nu det sista, jag förstår inte vad det är som gör att det är så sjukt jobbigt att komma upp till skolan. Gaah, jag blir galen på mig själv. Imorgon är jag ledig, det är ju torsdag, men på fredag, då fan ska jag dit. Så äre.
Tänkte pallra mig till stan i helgen också för att kolla på lite nya kläder samt köpa hårfärg. Kan behövas, har en sån cpfärg på håret nu, jag ska få bort allt det röda som är kvar, punkt slut.
// N o o m i e .

Idioter ?

Kom hem från en kvällsrunda med Raji för en stund sen. Gick till torpa och träffade Edoff, Bark och Joppi. Kul att se dom, det var ett tag sen. Får bli bättre på det där tycker jag(:
Och till nåt helt annat,
Jag förstår mig inte på vissa idioter. Dom tror att dom äger hela jävla världen och att alla ska vika sig för dom. Men tyvärr, så är inte fallet. Och vissa äckliga jävla slampor tycker jag kan dra åt helvete(: Inse bara att ni inte kommer lyckas och sluta höra av er, jag blir bara så jävla förbannad. Kom hit och snacka istället för att vara så förbannat jävla fega? Uuuuurrrghh! FU(:
Nu ska jag sova. Imorrn ska jag rida Bäbis iaf<3
// N o o m i e .

Vårkväll i Stallet<3



Livet leker!

Sitter här och degar, skulle gå upp till Mariebo med vovven egentligen, men mamma skulle iväg, så det kändes lite onödigt. Det får väl bli en sväng där uppåt iaf, om en stund.
Igår kändes det helt amazing att foderveckan i stallet är slut. Var uppe igårkväll och städa klart det sista. Väldigt mysigt måste jag säga. Skulle fylla på vatten till Lexx också, fail att den nya vattenslangen inte räcker, så man får stå med en hink och fylla på efter hand, haha.
Red Lexx också, en tur i skogen med Jessica och Dixie blev det. Marge gick ju självklart med. Det går jättebra, både skrittade och travade, no problems! Och maskinhallen med allt skrot var inte alls läskig; I'm happy!
Ser fram emot stallet idag, ska väl åka dit om en stund. Ska gå ut med Raji först och sen käka nåt.
Nu har jag inte jobbat på två veckor. Jag vill, jag vill, jag vill! Hoppas på helgen nurå(: Hahah.
Helgen har vart finfin, vart med Jossan och Robin och i lördags vart vi bjudna till Tobbe och Annieparty i b-ryd, mycket trevligt!
Kärlek på det fina vårvädret som vart de senaste dagarna också<3
Nej, nu måste jag sätta igång, tar en cigg först. Första på hela dagen faktiskt, känns som jag börjat trappa ner ordentligt. Najs!
// N o o m i e .

RSS 2.0