Dålig Dag.

Den här dagen har varit.. ..rätt kass. Jag måste ha vaknat på helt fel sida, för det var längesen jag hade en dag då jag var förbannad på allt, hela dagen. Men man kan ju hoppas att det går över om ett tag, annars lägger jag mig väl och sover tills imorgon.
Jag struntade i att rida idag, för jag vet att om jag är på såhär dåligt humör så kommer det bara gå ut över Lexx, och det är ju inte det minsta rätt mot honom.
Nu tänkte jag duscha, sen kanske fixa naglarna (dock kommer det väl också gå åt helvete som allt annat idag), sen ska jag ner till stan och fixa lite saker. Senare ikväll blir det väl att träffa Gabbi, som vi bestämde igår. Men får se hur det går. Jag tänker faktiskt inte träffa honom om jag är på såhär kasst humör, allt blir bara värre då liksom.
I övrigt så ser väl inte livet så jäkla ljust ut, lögner, svek och gud vet allt.. Tankarna vägrar släppa och jag känner att det inte finns så mycket förutsättningar kvar längre för att orka försöka, må bättre över det och kanske förlåta. Allt känns som en enda röra och detta gör det inte bättre. Allt känns så falskt nu. Undra om jag någonsin kommer tro på dig igen..
'Cause you've broken all your promises to me.
All of them..

// N o o m i e .

Kommentarer
Postat av: Jessica

hoppas din dag blir bättre! :)<3

2011-01-05 @ 17:38:15
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Jessica

sv; tack :)) ja de kmr mer :) japp på han oxå:)

2011-01-05 @ 18:13:18
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Fotograf Jessica

HaHa, vilken katastrof. Jag gjorde min första video till bloggen och jag skäms.. Har du något bra tips för att det skall bli bättre?

2011-01-05 @ 18:14:09
URL: http://fotografjessica.blogg.se/
Postat av: C o J

vi har nu tävlingar ppå våran blogg delta gärna!

2011-01-05 @ 19:25:44
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0